دسته‌بندی نشده

چرا دنیز چوب فقط از چوب درخت راش استفاده میکند

سلامتی ظروف چوبی

بسیاری از کمپانی‌ها و تولیدکنندگان ظروف چوبی از موادی برای رنگ‌آمیزی و پرداخت ظروف چوبی استفاده می‌کنند که بهداشتی نبوده و برای سلامتی انسان خطرناک است. درختانی که در فیلیپین، آفریقا، ویتنام، تایلند و حتی آمریکای جنوبی رشد می‌کنند، برای ساخت ظروف چوبی مناسب نیستند؛ زیرا به علت شرایط محیطی و بارش باران فراوان چوب این درختان تراکم چندانی ندارند. برخی از ظروف چوبی از چوب درخت ساخته نمی‌شوند بلکه از چمن‌های گرمسیری، بامبو یا درختچه ساخته می‌شوند. این ظروف چوبی که تراکم کمی دارند برای حفظ فرم خود به نوعی فیلر مثل چسب نیاز دارند. شاید لازم نباشد که به شما بگوییم چسب و بیشتر فیلرها برای غذا ایمن نیستند و باید آشپزخانه را دور از این مواد نگه‌دارید. از خرید ظروفی که نمی‌دانید از چه نوع چوب و موادی ساخته شده است اجتناب کنید. ساده‌ترین روش برای این که بتوانید تشخیص دهید ظرف از چوب طبیعی ساخته شده این است که تعدادی از ظروف را کنار هم بچینید. اگر بافت همه آن‌ها یکسان به نظر برسد به طور حتم از چوب طبیعی ساخته نشده است. واقعیت این است که بسیاری از ظروف چوبی طی فرآیندهای شیمیایی چندمرحله‌ای، سفید و رنگ‌آمیزی شده‌اند تا به شکل چوب واقعی نشان داده شوند. این فرآیند ساخت برای غذا ایمن نبوده و مواد تشکیل دهنده به مرور زمان جذب غذا می‌شود. از طرف دیگر این ظروف چوبی مصنوعی دوام بالایی ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *